<small>VHInmo</small> <strong>Over</strong> ons <small>VHInmo</small> <strong>Over</strong> ons

VHInmo Over ons

Wij zijn <strong>VHinmo</strong>
Wij zijn <strong>VHinmo</strong>

Wij zijn VHinmo

Een makelaarskantoor opgericht in 2024 door Matthias Van Houteghem, een expert in de markt van nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca en Costa Cálida.

Ons bedrijf is ontstaan met het doel om onze klanten de beste koop- en verkoopmogelijkheden te bieden voor nieuwbouw-, binnenland- en resortwoningen in dit bevoorrechte gebied van Spanje.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwwoningen, hoewel we u zeker ook kunnen helpen met het vinden van een bestaande woning, door ons uitgebreid partnernetwerk. Wij onderscheiden ons van andere makelaars door onze diepgaande kennis van de markt, ons ruime aanbod van woningen en onze persoonlijke en professionele service.

Bij VHINMO geloven we dat verkopen een kwestie is van vertrouwen en kennis. Daarom streven we ernaar om de behoeften, voorkeuren en verwachtingen van onze klanten grondig te kennen, en om hen de woningen aan te bieden die het beste bij hun profiel en budget passen. Bovendien begeleiden we hen gedurende het hele koop- of verkoopproces, vanaf het eerste contact tot de sleuteloverdracht, en adviseren we hen over alle juridische, financiële en administratieve aspecten. We bieden hen ook aftersales diensten aan, zoals sleutelbewaring, verhuur of inrichting van hun woning.

VH Inmo
VH Inmo

Als je meer wilt weten over VHINMO en hoe we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen je graag te woord staan en je ons woningaanbod laten zien.

Contact VH Inmo

Jouw betrouwbare agent

Matthias

Matthias

Zaakvoerder - Administrator

VH Inmo
Telefoon+34 604 477 196 E-mailinfo@vhinmo.com

Talen:

en es fr nl
WhatsApp